Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2020 | Recensies | Uitgave 3/2020

TPO - De Praktijk 3/2020

Leefstijl op Recept

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2020
Auteur:
Anneke de Vries
Belangrijke opmerkingen
Auteur: Jacqui van Kemenade | Uitgever: Scriptum | Verschijningsdatum: 26 september 2019 | Aantal bladzijden: 312 | Prijs: € 20,99 | ISBN: 9789463191821

Samenvatting

Leefstijl op recept. Over gewicht, gezond leven en hoe te ontsnappen aan diabetes is geschreven voor iedereen die zijn eigen gezondheid wil verbeteren. Het boek is in eerste instantie bedoeld voor (potentiële) patiënten, maar is tevens geschikt voor iedereen die op zoek is naar het recept voor een optimale, duurzame, blijvende, maximaal haalbare, leefbare leefstijl.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2020

TPO - De Praktijk 3/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws