Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2020 | Op bezoek bij | Uitgave 3/2020

Corona Huisartsenpost
TPO - De Praktijk 3/2020

Huisartsenzorg in coronatijd is topsport

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 3/2020
Auteur:
Ellis van Atten

Samenvatting

OM ZOWEL ZORGVERLENERS ALS PATIËNTEN TIJDENS DE CORONAPANDEMIE TE BESCHERMEN TEGEN HET VIRUS, WERDEN ER IN NO TIME ISOLATIEHUISARTSENPOSTEN INGERICHT. HIER WORDEN PATIËNTEN GEZIEN DIE MOGELIJK EEN CORONABESMETTING OF GRIEPVERSCHIJNSELEN HEBBEN, NAAST ANDERE KLACHTEN. NETTY TEUNISSEN, JIKKE VOORNEMAN EN LAURA DE SCHIPPER ZIJN BETROKKEN BIJ DE CORONA-HUISARTSENPOST IN SPORTHAL DE KOOG IN KOOG AAN DE ZAAN.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2020

TPO - De Praktijk 3/2020 Naar de uitgave

Kennisquiz

De antwoorden