Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Verslag StandbyDag | Uitgave 6/2011

Standby 6/2011

Jubileum StandbyDag!

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2011
Auteur:
Lienke Neef
Belangrijke opmerkingen
Petitfours Standby 25 jaar
De zilveren StandbyDag was een groot succes. Met meer dan 1100 enthousiaste deelnemers, goede sprekers, leuke stands, heerlijk eten en tot slot de show van Martin Morero met bubbels kon de dag niet meer stuk. De sfeer leek zelfs nog beter dan andere jaren, ondanks de brand in de Schipholtunnel die ervoor zorgde dat veel gasten net op tijd of iets te laat kwamen. Misschien kwam het omdat het de 25e StandbyDag was? Of was het presentator John Williams die veel dames liet stralen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

Standby 6/2011 Naar de uitgave