Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Stelling | Uitgave 6/2011

Standby 6/2011

Een website is een must

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2011
Auteur:
Marijke Simons
Grote bedrijven hebben er een, zzp'ers en particulieren hebben er een en ook veel tandartspraktijken hebben er een… een website. Een website waarop je kort en bondig duidelijk kunt maken wie je bent, wat je doet, wat je specialisaties zijn, en wie er bij je werken. Verlucht met foto's die nog eens extra informatie geven. De interactieve mogelijkheden zoals vraagbaken en een agenda waarin afspraken gemaakt kunnen worden, maken een website extra aantrekkelijk voor de tandartspraktijk.....of niet?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

Standby 6/2011 Naar de uitgave