Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2007 | Journaal | Uitgave 1/2007

Huisarts en wetenschap 1/2007

Interim

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 1/2007
Auteur:
   

Samenvatting

In dit eerste nummer van de vijftigste jaargang van Huisarts en Wetenschap zou u een feestelijk commentaar verwachten. Helaas is deze aflevering tegelijkertijd de eerste die verschijnt na het aftreden van de voltallige redactiecommissie. Alle betrokkenen betreuren deze gang van zaken zeer. Joost Zaat heeft, met de redactie en de redactiestaf, H&W tot een fantastisch wetenschappelijk blad voor huisartsen gemaakt. De inhoud en de leesbaarheid van H&W zijn de afgelopen jaren sterk in kwaliteit toegenomen en de inbreng van Joost Zaat is daarbij van groot belang geweest.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2007

Huisarts en wetenschap 1/2007 Naar de uitgave

In de praktijk/NHG-nieuws

Jubileumkwalen