Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Column | Uitgave 6/2019

TPO - De Praktijk 6/2019

Interesseert me niet

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2019
Auteur:
Hetty Omvlee
Het is half acht 's ochtends, ik ben halverwege thuis en werk en ik heb vanaf half 4 wakker gelegen. Met ongezonde tegenzin bereid ik me langzaam rijdend en stilstaand voor op de dag. Ik kan wel gillen: 'Ik wil al die mensen niet zien vandaag! Ze interesseren me niet eens!' Opstandig neem ik de afslag, passeer de oprit die me naar huis zou kunnen brengen, weersta de verleiding en rijd de wijk in waar al die mensen wonen voor wie ik zo weinig interesse voel. Een aantal van hen komt vandaag op mijn spreekuur. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2019

TPO - De Praktijk 6/2019 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Lezen/kijken/zoeken

Het eeuwige dieet?

Kennisquiz vragen

VRAGEN

Redactioneel

Terugblik