Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Educatie | Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018

Huidafwijkingen bij diabetes

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2018
Auteur:
Johan Toonstra

Samenvatting

Huidafwijkingen komen veel voor bij patiënten met diabetes, naar schatting bij 30 tot 50 procent van hen. Dermatoloog Johan Toonstra beschrijft in een drieluik om welke huidafwijkingen het gaat. In het eerste deel behandelde hij diabetische angiopathie en neuropathie. In dit tweede deel komen aan bod: complicaties van de behandeling en andere huidaandoeningen. In het derde deel volgen de resterende huidaandoeningen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

TPO - De Praktijk 3/2018 Naar de uitgave

Implementatie

Maatwerk bij CVRM

Kennisquiz

Weet je dit?

Journaal

Journaal