Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Team in beeld | Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017

Het team van afdeling picasso, de schildershoek, den haag

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Afdeling Picasso van verpleeghuis De Schildershoek in Den Haag biedt zorg aan mensen die niet meer thuis kunnen wonen, dikwijls als gevolg van een beroerte. Het verpleeghuis staat midden in de Schilderswijk, bekend om zijn culturele verscheidenheid. Die diversiteit vinden we ook terug bij de bewoners en de professionals van De Schildershoek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017 Naar de uitgave

Achter de voordeur

Vrienden verliezen

Constance de Vries over dementie en euthanasie

‘Toen dacht ik: dit gaat mij niet gebeuren’

Aanrader

Resonantie