Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014

Het jaar van de grote omslag

Ruim baan voor wijkgericht werken

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2014
Auteur:
Rob Van Es
Belangrijke opmerkingen
Tekst Rob van es
Beeld Thinkstock
Rob van Es is freelance journalist, met als specialisatie gezondheidszorg; e-mail: info@robvanes.nl.

Samenvatting

Er verandert veel in de ouderenzorg. Gemeenten krijgen een grotere vinger in de pap, financiële middelen lopen terug. Er is veel onrust in het veld, maar de nieuwe verhoudingen bieden ook nieuwe kansen. In de regio Noord- Holland Noord is men vast van plan die te pakken. Het regionale platform dementie zet er vol in op een wijkgerichte aanpak die zelfstandig wonen van mensen met dementie centraal stelt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Denkbeeld 2/2014 Naar de uitgave

Kleinbeeld

De contactkast

Kleinbeeld

Kort nieuws