Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Gezien en gelezen | Uitgave 4/2014

Kind & Adolescent Praktijk 4/2014

GZ-Psycholoog en eigen praktijk

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Annemariek Sepers
Belangrijke opmerkingen
Annemariek Sepers, klinisch psycholoog/supervisor VGCT bij Psychotraumacentrum GGZ Kinderen en jeugd Rivierduinen en redacteur van Kind en Adolescent Praktijk

Samenvatting

Het is zwaar weer in de jeugd-ggz. De kinder- en jeugdinstellingen bereiden zich erop voor dat vanaf 1 januari 2015 behandelingen niet meer vergoed worden door de verzekeraar maar door de gemeente.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Kind & Adolescent Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

werk in uitvoering

Sparta

OriginalPaper

Pak het samen op!