Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap 7/2001

01-07-2001 | Boeken

Gezond door voeding?

Auteur: dr. J. J. van Binsbergen

Gepubliceerd in: Huisarts en wetenschap | Uitgave 7/2001

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Dit boek is het verslag van het tweede voedings- en gezondheidscongres in België. Verschillende auteurs bespreken in achtien hoofdstukken en een aanhangsel met tien posters zeer uiteenlopende voedingsonderwerpen. In het eerste hoofdstuk wordt de voedselveiligheid in België besproken, gezien de jongste verwikkelingen een belangrijk onderwerp. De zorgelijke relatie tussen het gebruik van antibiotica in de veehouderij, salmonella en het gevaar van resistentie bij de mens komen vervolgens aan de orde.
Literatuur
go back to reference Descheemaeker K, Provoost C (red). Impact van voeding op gezondheid: recente ontwikkelingen – 2. Leuven/Apeldoorn: Garant, 2000. 176 bladzijden; NLG 48,-; ISBN 90 441 1006 3. Descheemaeker K, Provoost C (red). Impact van voeding op gezondheid: recente ontwikkelingen – 2. Leuven/Apeldoorn: Garant, 2000. 176 bladzijden; NLG 48,-; ISBN 90 441 1006 3.
Metagegevens
Titel
Gezond door voeding?
Auteur
dr. J. J. van Binsbergen
Publicatiedatum
01-07-2001
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Huisarts en wetenschap / Uitgave 7/2001
Print ISSN: 0018-7070
Elektronisch ISSN: 1876-5912
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03082533

Andere artikelen Uitgave 7/2001

Huisarts en wetenschap 7/2001 Naar de uitgave