Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Product Informatie | Uitgave 3/2014

Tandartspraktijk 3/2014

Gevoelige tanden effectiever behandeld

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
De rubriek Productinformatie bevat informatie afkomstig van industrieën en dienstverleners op tandheelkundig gebied. De informatie heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die voor de tandheelkunde interessant kunnen zijn. De inhoud van deze informatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van TandartsPraktijk en wordt verzorgd door de uitgever.
Contactpersoon voor deze rubriek is Frans Vossenaar, tel. 06-22547741.
Productinformatie (800 woorden, voorzien van enkele afbeeldingen) kan worden verzonden naar <f.vossenaar@bsl.nl>.
De uitgever behoudt zich het recht voor inzendingen te bewerken, in te korten of te weigeren.

Samenvatting

Iedere praktijk heeft patiënten met gevoelige elementen. Verschillende oorzaken leiden tot gevoeligheid. Blootliggend dentine is een van de meest voorkomende oorzaken. Veel commer-ciële consumentenproduc-ten bieden een oplossing die in principe tijdelijk en/of zeer intensief is, zoals het gebruik van speciale tandpasta’s en mondwaters. Met de innovatieve toepassing van hydroxyapatiet kan de tandarts echter een professionele behandeling garanderen met een maandenlange bescherming.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tandartspraktijk 3/2014 Naar de uitgave

Product Nieuws

Product Nieuws

Gewone en ongewone patiënten

De landkaarttong

Redactioneel

In quarantaine

OriginalPaper

Gefaseerd keramiek