Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Gesignaleerd | Uitgave 6/2017

GZ - Psychologie 6/2017

Gesignaleerd

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 6/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In België komt er eindelijk beweging in de positie van de klinisch psycholoog. Tot nog toe kwam consultatie bij een vrijgevestigd psycholoog niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar, op enkele uitzonderingen na; waarbij de zorg veelal werd vergoed op vrijwillig initiatief van de ziekenfondsen. Maar onlangs heeft de federale regering in haar zomerakkoord een jaarlijks budget van 22,5 miljoen euro gereserveerd voor de vergoeding van psychologen in de eerste lijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

GZ - Psychologie 6/2017 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Rechten en plichten

De bronnen van het recht