Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Intercollegiaal online | Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017

Een zwelling in het gezicht

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In het augustusnummer van TP lieten we u foto’s zien van een 70-jarige man op wiens gezicht rechts bij de neusvleugel een boonvormige zwelling te zien was (afbeelding 1-2). De zwelling was enkele weken eerder ontstaan en nam in grootte toe. Bij het wrijven met de handdoek over het gezicht bloedde de zwelling en soms vond meneer ook bloed op zijn hoofdkussen. Tandheelkundige geschiedenis: onderhouden, gerestaureerde dentitie.

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017 Naar de uitgave

Redactioneel

Praatjes…