Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015

Een kwestie van perspectief

Een nieuw standaardwerk over dementiezorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2015
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Frans Hoogeveen is lector psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool en hoofdredacteur van Denkbeeld.
Rose-Marie Dröes, Jos Schols en Philip Scheltens (red., 2015). Meer kwaliteit van leven. Integratieve, persoonsgerichte dementiezorg. Leusden: Diagnosis Uitgevers, 316 p., € 33,-, ISBN 9789491969058.

Samenvatting

Onlangs verscheen ‘Meer kwaliteit van leven. Integratieve, persoonsgerichte dementiezorg’. Een standaardwerk voor professionals en een must voor beroepsbeoefenaren in opleiding, meent Frans Hoogeveen. Hij sprak met eindredacteur Rose-Marie Dröes over het waarom van het boek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015 Naar de uitgave

Kort nieuws

Alzheimercongres