Skip to main content
Top

2009 | OriginalPaper | Hoofdstuk

2. Drie manieren van reageren

Auteur : Huub Buijssen

Gepubliceerd in: ‘Mijn moeder lag om 11 uur nóg in bed’

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

’s Werelds beroemdste kok, Jamie Oliver, is op tv. Hij is op reis door Italië. In plaats van anderen te leren koken, krijgt hij nu zelf les. Van Italiaanse koks. Aan het eind van het programma vraagt hij aan de koks die hem iets nieuws hebben geleerd en aan de klanten die zijn gerecht nuttigen schriftelijke feedback. Hij neemt alle evaluaties snel door en gooit driekwart meteen in de oven. ‘Dit zijn allemaal complimenten, daar heb ik niets aan. De andere bevatten puntjes van kritiek. Die ga ik goed lezen, daar kan ik van leren.’
Metagegevens
Titel
Drie manieren van reageren
Auteur
Huub Buijssen
Copyright
2009
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-7798-5_3