Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

30-05-2019 | Opinie | Uitgave 7/2019

Huisarts en wetenschap 7/2019

Corticosteroïdinjecties voor een tenniselleboog: liever niet meteen, maar het kan wel

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2019
Auteur:
Pim Assendelft
Belangrijke opmerkingen
Assendelft WJJ. Corticosteroïdinjecties voor tenniselleboog: liever niet, maar het kan wel. Huisarts Wet 2019;62(7):40-1.DOI:10.1007/ s12445-019-0150-7.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Mens en Van Kalmthout betogen dat het injectiebeleid van de NHG-Standaard Epicondylitis te restrictief is. Hun mening lijkt mij gebaseerd op een verkeerde waardering van de tekst van de standaard, en op een gekleurde kijk op de literatuur. Want nog steeds geldt dat corticosteroïdinjecties bij een tenniselleboog wel kunnen, maar liever niet meteen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2019

Huisarts en wetenschap 7/2019 Naar de uitgave