Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Informatiepunten | Uitgave 3/2014

Tandartspraktijk 3/2014

Chronische pijn na extractie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Drs. J.M. Kreijns
Belangrijke opmerkingen
Drs. J.M. Kreijnsis tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.

Samenvatting

Er wordt wel beweerd dat de mens van alle levende wezens de enige is dat kan lachen. De Duitse bioloog Bernhard Grzimek verbaasde zich daarover, want zei hij: ‘Dat is daarom merkwaardig, omdat van alle schepselen de mens de minste reden tot lachen heeft.’ Mensen met chronische pijn hebben zeker weinig reden tot lachen. Onderstaande casus is daarvan wel een schrijnend voorbeeld.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Tandartspraktijk 3/2014 Naar de uitgave

OriginalPaper

Gefaseerd keramiek

Product Nieuws

Product Nieuws