Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Cliëntenvoorlichting | Uitgave 2/2011

Psychopraktijk 2/2011

Bloednerveus en prikkelende oplossingen

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2011
Auteurs:
Drs. J. van den Berg, L. van Bergen
Belangrijke opmerkingen
hoofdbehandelaar
neerlandicus en schrijfster
Sommige mensen hebben overmatig last van gevoeligheid voor bloederige zaken. Vaak zijn ze ook bang voor medische handelingen of verwondingen. Bij de ene persoon beperkt zich dat tot injectienaalden. De andere durft niet naar een medisch programma te kijken of bijvoorbeeld een pleister op een wond te doen. Zij vragen zich af hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. In deze bijdrage willen we hen ondersteuning geven bij het overwinnen van deze problemen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Psychopraktijk 2/2011 Naar de uitgave

Gesignaleerd

E-mental health