Skip to main content
main-content

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Aan het woord | Uitgave 2/2011

Psychopraktijk 2/2011

Claudi Bockting: ‘Onderzoek is de basis van ons vak.’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2011
Auteur:
Marijke van Eijkeren
Belangrijke opmerkingen
journaliste
Claudi Bockting is adjunct-hoogleraar Depressie: etiologie, recidivering en chroniciteit aan de Rijks Universiteit Groningen (RUG). Ze kan boeiend vertellen over haar vak en het belang van onderzoek. Ze is iemand die vragen stelt, die nieuwsgierig is hoe het kan wat ze ziet gebeuren. Ze is onderzoeker in hart en nieren, maar moet er wel de zin van inzien. Pas toen ze vanuit de praktijk op een onderwerp stuitte waar ze meer van wilde weten, kon ze er volop voor gaan. Toeval, de gedeelde koffieautomaat met een concurrerende partner van haar toenmalige werkgever, maakte haar nieuwsgierig naar terugval bij depressie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Psychopraktijk 2/2011Naar de uitgave

Onze Correspondent

Suïcide en Samurai-eer

Redactioneel

Redactioneel