Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | in de praktijk | Uitgave 1/2019

GZ - Psychologie 1/2019

Blended therapie: een basis voor betere zorg?

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1/2019
Auteurs:
Tom van Daele, Eva van Assche
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u gevalsbeschrijvingen met reflectie op de inhoud.
Tom Van Daele
Tom Van Daele is onderzoeksleider van de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving. Hij is verbonden aan de Thomas More-hogeschool en research fellow aan de KU Leuven. Als klinisch psycholoog doet hij voornamelijk praktijkgericht onderzoek in de ggz, met een focus op de toegevoegde waarde van technologie.
Eva Van Assche
Eva Van Assche is lector en onderzoeker binnen de Expertisecel Psychologie, Technologie & Samenleving van de Thomas More-hogeschool. Haar onderzoek valt binnen het Interreg NWE eMEN project, dat als doel heeft de geestelijke gezondheidszorg toegankelijker en betaalbaarder te maken door het gebruik van technologie.

Samenvatting

In de ggz wordt steeds sterker ingezet op online interventies, vaak als aanvulling op de klassieke face-to-face-therapie. Hoe sterk is de evidentie dat blended therapie ook echt tot betere zorg leidt, en hoe krijgt blended therapie vorm in de praktijk?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

GZ - Psychologie 1/2019 Naar de uitgave