Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Implementatie | Uitgave 12/2011

Huisarts en wetenschap 12/2011

Bij de NHG-Standaard

Anticonceptie

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
H&W biedt ruimte voor de implementatie van onderwerpen die elders in het nummer worden besproken. Louwrens Boomsma vat de NHG-inbreng samen (http://​l.​boomsma@nhg.​org).
De nieuwe NHG-Standaard Anticonceptie bespreekt naast de hormonale vormen ook andere vormen van anticonceptie. Het is een lijvig document dat vanwege de huisartsgeneeskundige relevantie vraagt om grondige lezing. Met H&W 12 verschijnt verder de LESA Overspanning en burn-out die is geactualiseerd met medewerking van eerstelijnspsychologen. Tot slot vindt u op de NHG-site de herziening van de LESA Rationeel aanvragen van laboratoriumdiagnostiek, een informatief naslagwerk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2011

Huisarts en wetenschap 12/2011 Naar de uitgave

Ingezonden

Antwoord

Redactioneel

Nooit meer slapen