Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Gastcolumn | Uitgave 2/2018

GZ - Psychologie 2/2018

BIG-registratie als brevet

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 2/2018
Auteur:
Peter van Drunen
Belangrijke opmerkingen
Peter van Drunen was onder andere secretaris van de Kamer Gezondheidszorgpsycholoog en mede-oprichter van de NVGzP. Thans is hij onafhankelijk adviseur en publicist op het gebied van de beroepsontwikkeling en -organisatie van psychologen in de gezondheidszorg.

Samenvatting

Begin 1998 maakte ik mijn debuut als journalist bij De Psycholoog. Voor mij was het evident waar het eerste artikel over zou moeten gaan: de gezondheidszorgpsycholoog, die op het punt stond erkend te worden als BIG-beroep. Groot was dan ook mijn verbazing toen de (wetenschappelijke) redactie van niets bleek te weten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

GZ - Psychologie 2/2018 Naar de uitgave

Column

Wrap