Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2018 | hoofdredactioneel | Uitgave 8/2018

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 8/2018

Bevoegd én bekwaam

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 8/2018
Auteur:
Wim Otto

Samenvatting

Sommige dingen zijn niet ingewikkeld, maar moet je gewoon doen. Dat gevoel bekruipt mij als ik het artikel van Claudia Maria Greijn, et al. lees. Bijwonen van elkaars spreekuren en het gebruiken van beeldopnames om te leren van elkaars vaardigheden. Helaas nog geen ‘gewoonste zaak van de wereld’ binnen onze beroepsgroepen. Veel aios, die in het kader van hun opleiding beeldopnames van hun eigen spreekuur aan anderen ter beoordeling voorleggen, zien dat anders. Je krijgt inzicht in wat je beter kunt doen en je doet inspiratie op door te zien hoe collega’s hun gesprekken voeren. Niet slechts van belang om je bevoegdheid te behouden, maar een wezenlijke en voortdurende leeractiviteit om je bekwaamheid op peil te houden en waar mogelijk te vergroten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2018

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 8/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

voor de praktijk

Secundaire preventie