Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Praktijk | Uitgave 2/2014

GZ - Psychologie 2/2014

App temt stemmen in het hoofd

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 2/2014
Auteur:
Jorn Hövels
Belangrijke opmerkingen
Jorn Hövels, Wetenschapsjournalist
De redactie wil graag meer aandacht besteden aan apps in de ggz. Maakt u als gz-psycholoog beroepsmatig vaak gebruik van een bepaalde app of bent u betrokken bij de ontwikkeling van een app? Dan komen we graag met u in contact. Ook zoeken we lezers die aangemelde apps willen recenseren.
Voor meer informatie, het melden of recenseren van een app, kunt u per e-mail contact opnemen met Chantal Foeken, eindredacteur van GZ-Psychologie, via e-mailadres chantal.foeken@benecke.nl

Samenvatting

De app temstem helpt patiënten om stemmen in hun hoofd te onderdrukken. Voor het ontwikkelen van de app won de Parnassia Groep de Rotterdam Designprijs 2013, samen met het ontwerpbureau Reframing Studio. Ontwikkelaar en GZ-psycholoog David van den Berg en zijn collega’s namen de prijs onlangs in ontvangst in Museum Boijmans Van Beuningen te Rotterdam.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

GZ - Psychologie 2/2014 Naar de uitgave