Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2014 | Praktijk | Uitgave 2/2014

GZ - Psychologie 2/2014

Apps in de ggz

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 2/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

smartphones en tablets zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met de steeds bredere verspreiding van dergelijke apparatuur, komen ook meer en meer apps beschikbaar. naast de bekende social media en nieuwsdiensten zijn er ook apps die gebruikt kunnen worden in de ggz. Van instellingen die hun praktische informatie van website-vorm naar app-vorm hebben vertaald, tot een prijzige app van de American Psychiatric Association met de complete DsM-5 diagnostische criteria. Daarnaast bestaan natuurlijk de apps die bedoeld zijn voor de behandeling van patiënten. GZ-Psychologie sprak met een aantal ontwikkelaars.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

GZ - Psychologie 2/2014 Naar de uitgave