Skip to main content
main-content

BSL

Tijdschrift

Praktische huisartsgeneeskunde

Praktische huisartsgeneeskunde biedt huisartsen praktisch toepasbare vakinformatie én nascholingsmodules. Een belangrijke pijler van het tijdschrift en de bijbehorende website vormen onze geaccrediteerde en gratis e-learningmodules. In onze modules kunt u uw kennis updaten, deze direct toepassen op casuïstiek én de opgedane kennis toetsen.

Tijdschrift

Skipr

Skipr is een totaal crossmediaal concept voor managers, bestuurders en toezichthouders in de gezondheidszorg. Magazine, online community, e-mailnieuwsbrieven en meer...

wo | Tijdschrift

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor psychotherapie biedt u informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

wo | Tijdschrift

Huisarts en wetenschap

mbo verpleegkundige/niveau 4 | Tijdschrift

Bijzijn XL

eXtra Learning

De zorg verandert en dat heeft grote gevolgen voor jouw vak. Bijzijn XL helpt je om met die veranderingen goed om te gaan. In Bijzijn XL vind je alles wat je als professionele verpleegkundige of verzorgende nodig hebt om je kennis up to date te houden.

hbo | Tijdschrift

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is geschreven voor praktijkondersteuners die zich graag ontwikkelen in hun vak. De focus ligt zowel op vakinhoudelijke kennis als op uw positie in de huisartspraktijk en daarbuiten.

Tijdschrift

GZ - Psychologie

Het vakblad over gezondheidszorgpsychologie, psychotherapie en psychiatrie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de
snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en de positie van de gz-psychologen versterken en …

hbo | Tijdschrift

Pallium

Pallium volgt de medische en verpleegkundige ontwikkelingen op het gebied van palliatieve zorg. Daarbij is de praktijk de belangrijkste leidraad. Hoewel de ontwikkelingen in Nederland en Vlaanderen vooral betrekking hebben op de zorg voor stervend

Tijdschrift

Nederlands Tijdschrift voor Traumachirurgie

Het Nederlands Tijdschrift voor Traumachirurgie is geen 'klassiek' wetenschappelijk tijdschrift, maar wil een spreekbuis zijn voor ieder die zich bezighoudt met de traumatologie, in al haar aspecten. Zes keer per jaar verschijnt het blad met oorspron

wo | Tijdschrift

Tijdschrift voor Kindergeneeskunde

Het tijdschrift voor kindergeneeskunde is een zeer gedegen wetenschappelijk vakblad waarin alle ontwikkelingen op dit zeer uitgebreide medische deelgebied aan de orde komen.

hbo | Tijdschrift

Critical Care

Eindelijk een tijdschrift voor het hele critical care - werkveld!

Voor iedereen die alles wil weten over de nieuwste methoden en technieken, ervaringen van collega's en ontwikkelingen in het critical care vakgebied. Volop informatie over de

wo | Tijdschrift

Mednet

U bent arts. Wij zijn Mednet. U bent meer dan medicus. Daarom zijn wij meer dan nieuws. Want u bent ook ondernemer, carrièreplanner, ouder, partner, maat en mens. U doet uw werk met passie voor het vak en aandacht voor de patiënten. Mednet wil tegen deze achtergrond op alle fronten een betrouwbare partner zijn, met nieuws, kennis, interactie en reflectie.

wo | Tijdschrift

SynthesHis

Een praktisch vakblad.

wo | Tijdschrift

Psychopraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergroten.

hbo | Tijdschrift

Bijzijn

Heb je interesse in BijzijnXL? Per 1 januari 2018 bundelen BijzijnXL en Nursing de krachten. Beide vaktitels gaan verder als Nursing, maar wel met een nieuwe formule! Door samen te werken kunnen we je nog beter ondersteunen bij de uitoefening van je vak. 

Ga naar: Nursing 

hbo | Tijdschrift

Mondhygienisten vademecum

Het Mondhygiënisten Vademecum is een vraag-antwoord tijdschrift voor mondhygiënisten. Het wordt maandelijks gratis toegezonden aan alle mondhygiënisten in Nederland.