Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | Column Ditte | Uitgave 3/2016

Standby 3/2016

‘Zal ik je een geheimpje vertellen?’

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Een van mijn dierbaarste patiënten, 72 jaar, een puntgaaf gebit, maar we weten het allemaal: in de mond is het nooit en/en, het is altijd en/of! Zo is het ook bij hem, naarmate hij ouder wordt, en zijn ruggetje krommer, verandert de beet en er is minder in balans. Hij had altijd al last van enorme tandsteenproductie, maar op deze manier ouder worden, heft zijn tol dan op de conditie van het tandvlees.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Standby 3/2016 Naar de uitgave

De mening van de assistent

To floss or not to floss