Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2017 | Uitgave 9/2017

Bijzijn XL 9/2017

Wie behartigt haar belangen?

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 9/2017
Auteurs:
Elly van Haaren, Nicolien van Halem
Belangrijke opmerkingen

OVER DE AUTEURS:

NICOLIEN VAN HALEM
(vanhalemschrijfwerk.nl en beterwerkenindezorg.nl]
heeft een brede ervaring in gezondheidszorg en onderwijs (mbo en hbo). Ais docent en onderwijsontwikkelaar schreef zij diverse studieboeken en e-iearning. Zij werkte tot juni 2017 ais lerarenopleider en coach aan de Lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn en Omgangskunde aan de Hogeschool Leiden. Nu werkt ze ais zelfstandig trainer, auteur, redacteur en toetsontwikkeiaar voor diverse opdrachtgevers.
ELLY VAN HAAREN
(ellyvanhaaren.nl en beterwerkenindezorg.nl]
werkt sinds 2012 ais zeifstandige en houdt zich bezig met zorgadvies, schrijfwerk en schoiing. Ze werkt ais projectieider, adviseert zorgorganisaties, geeft schoiing, en schrijft en redigeert teksten voor de gezondheidszorg en het onderwijs.

Samenvatting

“Iris wordt wakker, en de dagelijkse beproeving van de non-communicatie komt met volle kracht op gang. Maar zo erg als nu heb ik het nog nooit meegemaakt. Ze zit op de rand van het bed te frunniken aan de oude jurk die ze ergens heeft gevonden en die ze nu probeert aan te trekken alsof het een broek is. Ik ben beducht voor die toestand, die ze uren kan volhouden en die mijn vrije gedachteloop lamlegt. Ik dring er gebiedend en machteloos op aan dat ze weer in bed komt.”

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2017

Bijzijn XL 9/2017 Naar de uitgave

MediaReport

Media

Ziektebeelden en symptomen

Trombose en atherosclerose