Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Lezersvraag | Uitgave 2/2014

Standby 2/2014

Wat zijn de negatieve effecten bij het geven van anesthesie bij kinderen en zwangeren?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2014
Auteur:
Yvonne Maassen
Belangrijke opmerkingen
Voor lezersvragen kun je mailen naar redactiestandby@bsl.nl
Met dank aan Johan Aps.

Samenvatting

In het artikel ‘Wijze lessen over pijn en pijnbeheersing’ in Standby 4 van 2013 stond te lezen dat je op moet passen met het geven van anesthesie bij zwangere vrouwen en kinderen. Als preventieassistent heb ik hier regelmatig mee te maken (omdat ik zelf anesthesie geef) en vroeg me af of jullie hier dieper op in wilden gaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Standby 2/2014 Naar de uitgave