Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Uitgave 7/2017

Bijzijn XL 7/2017

Waardig verhuizen naar het verpleeghuis

Project in zorgcentrum de kreek in ’s-Gravenzande

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 7/2017
Auteur:
Adri van Beelen
Belangrijke opmerkingen
TEKST: Adri van Beelen is medisch/verpleegkundig journalist bij Bohn Stafleu van Loghum (BSL). Hij was algemeen verpleegkundige (A) en psychiatrisch verpleegkundige (B).

Samenvatting

Het is nog niet altijd de gewoonte om de cliënt en diens naaste optimaal te ondersteunen in de verhuizing naar een verpleeghuis. Nog niet altijd wordt, voorafgaand aan de verhuizing, al met de nieuwe cliënt kennisgemaakt of wordt contact opgenomen met collega’s die de cliënt al kennen, zodat er sprake is van een warme overdracht. In zorgcentrum De Kreek in ’s-Gravenzande, onderdeel van Pieter van Foreest, werd dit opgepakt en succesvol ingevoerd. Het project Waardig verhuizen van thuis naar verpleeghuis won in mei de Anna Reynvaan Praktijkprijs.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2017

Bijzijn XL 7/2017 Naar de uitgave

News

Media

Column

Relatief

Praktische vaardigheden

Verbanden aanleggen deel 2