Skip to main content
main-content
Top

07-01-2016 | Nieuws

Voorzitter KNMT Aad van der Helm afgetreden

Aad van der Helm is afgetreden als voorzitter van de KNMT. Van der Helm nam deze beslissing na de Algemene Vergadering van 11 december jl. Hij is van mening dat er geen rol meer voor hem is weggelegd in het KNMT-bestuur. Zo berichtte ntdigitaal in december jl.

Op 1 januari 2015 volgde hij Rob Barnasconi op als voorzitter van de KNMT. Van der Helm kreeg het afgelopen jaar ondermeer te maken met de oprichting van een Richtlijnen instituut in de tandheelkunde. Daarnaast was de verenigingsstructuur niet optimaal. Het voltallige KNMT-hoofdbestuur heeft op de Algemene Vergadering van 23 juni 2015 al besloten terug te treden, om ruimte te maken voor een nieuwe verenigingsstructuur. Van der Helm heeft die stap nu al gezet.

De overigen leden van het hoofdbestuur blijven in functie tot de Algemene Vergadering. Tot die tijd neemt de huidige vice-voorzitter van de KNMT Hendrike van Drie het voorzitterschap op zich.

Het KNMT-hoofdbestuur heeft daarnaast twee adviseurs benoemd, professor dr. Robert. Bausch en mka-chirurg dr. Gertjan Dicker.

Bron: NTdigitaal

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.