Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Pallium 1/2012

01-02-2012 | INA ROERDINK - PRIJS

Verse boerenkoolstamppot uit de blender

Het belang van eten in de palliatieve fase

Auteur: Jeannette van de Merwe

Gepubliceerd in: Pallium | Uitgave 1/2012

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In hospices worden regelmatig gasten opgenomen die niet of nauwelijks eten. Toch kan aandacht voor het bereiden van het eten en de wijze van opdienen ertoe leiden dat de gast in een hospice kan genieten van de maaltijd. Het verzorgen van het eten is een belangrijk onderdeel van de palliatieve zorg. Eten wordt genieten in plaats van iets dat moet.
Metagegevens
Titel
Verse boerenkoolstamppot uit de blender
Het belang van eten in de palliatieve fase
Auteur
Jeannette van de Merwe
Publicatiedatum
01-02-2012
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Pallium / Uitgave 1/2012
Print ISSN: 1389-2630
Elektronisch ISSN: 1875-7049
DOI
https://doi.org/10.1007/s12479-012-0009-0

Andere artikelen Uitgave 1/2012

Pallium 1/2012 Naar de uitgave