Skip to main content
main-content
Top

05-09-2016 | Verpleegkunde | Nieuws

NWG onderzoekt wijkverpleegkundige behoeften

Het Nederlands Wijkverpleegkundig Genootschap (NWG) onderzoekt momenteel de wijze waarop de wijkverpleegkundige de zorg thuis indiceert en organiseert en waar de inhoudelijke behoefte van wijkverpleegkundigen ligt. V&VN ondersteunt het NWG door het delen van kennis van de vakgroep Wijkverpleging.

Meerdere partijen zetten zich in om de positie van de wijkverpleegkundigen na de transitie te versterken, zo meldt V&VN. Samen met Wijkverpleging in Versnelling richten V&VN en het NWG zich op de brede professionele ontwikkeling van de wijkverpleegkundige beroepsgroep. Zo willen de organisatie bijdragen aan het hoofdlijnenakkoord van staatssecretaris van Rijn.

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.