Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Skipr 4/2012

01-04-2012 | Kompas

‘Van het lab naar de keuken’

Auteur: Trix Broekmans

Gepubliceerd in: Skipr | Uitgave 4/2012

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Abstract

Koken is voor hem een ideale manier van ontspannen, loslaten en wegdromen. De kiem is gelegd in zijnlaboratoriumjaren, toen hij als viroloog proeven deed.
Metagegevens
Titel
‘Van het lab naar de keuken’
Auteur
Trix Broekmans
Publicatiedatum
01-04-2012
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Skipr / Uitgave 4/2012
Print ISSN: 1876-8695
Elektronisch ISSN: 2211-8772
DOI
https://doi.org/10.1007/s12654-012-0084-1

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Skipr 4/2012 Naar de uitgave

Geluidshinder

Herrie in de tent

Personeel

Pikanterie

Kort Bestek

Wat zeggen ze?