Skip to main content
main-content
Top

01-06-2016 | Tandheelkunde | Nieuws

Waardering op internet

Een waardering over u op internet, houdt u er zich mee bezig? En wat doet u als u een negatieve waardering krijgt, ligt u hier wakker van?

Deze PED/TED talk door Hendrik Jan Hansma is opgenomen in april 2016 als onderdeel van het 80 jarig lustrum van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

Bron: Youtube, NVvP

Gerelateerd

Aanbevolen

01-12-2015 | Nieuws

Tandarts genomineerd voor de Patiëntvriendelijkheidsprijs ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland reikt jaarlijks patiëntvriendelijkheidsprijzen uit aan ziekenhuizen en klinieken. Nieuw dit jaar zijn de prijzen voor het meest cliëntvriendelijke verpleeg-/verzorgingshuis en de m ...

Aanbevolen

01-11-2011 | Werken in Het Panopticum | Uitgave 11/2011

Volksgericht Zorgkaart Nederland.nl

De neoliberale revolutie van de afgelopen decennia heeft onzemaatschappij ingrijpend gewijzigd. De verzorgingsstaatmaakte plaats voor de nieuwe heilstaat van de alomtegenwoordigemarkt. Alles in demarktstaat komt tot stand via zelfregulering van twee …

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.