Skip to main content
main-content
Top

23-11-2017 | Tandheelkunde | Nieuws

NWVT-TP master scriptieprijs 2017

Vera Verploegen is winnaar van de NWVT-TP master scriptieprijs. Deze werd 15 november jl. voorafgaand aan de Algemene Leden Vergadering van de NWVT uitgereikt.


De titel van haar master scriptie:  
"Erosieve gebitsslijtage, wat weten jongvolwassenen hierover en hoe wensen zij tandheelkundige informatie te ontvangen?"  
Begeleider: Dr. Annemarie Schuller.

Tweede en derde prijs

De 2e prijs is uitgereikt aan Jochem Lemain (RU Nijmegen) voor zijn master scriptie: Succes en overleving van kronen in een algemene tandartspraktijk in Nederland met een opvolging van 5 tot 12 jaar. 
De 3e prijs is uitgereikt aan Giney Sowidjojo (ACTA): Online review about dentists. What do patients write about dentists and what can dentists do with it? 

NWVT-TP master scriptieprijs

Om het belang van wetenschappelijk onderzoek kracht bij te zetten heeft de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen in samenwerking met het vakblad TP TandartsPraktijk de jaarlijkse NWVT-TP master scriptieprijs ingesteld. 
Masterscripties vanuit de Faculteit der Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA), Nijmegen (Radboud MC) en Groningen (UMCG) dingen mee naar deze prijs. De jury heeft de inzendingen beoordeeld op geschiktheid en relevantie voor de tandarts algemeen. 

Bron: NWVT

Gerelateerde informatie

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Tandartspraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek.


Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten