Skip to main content
Top

03-04-2018 | Tandheelkunde | Nieuws

Mondzorgregister gaat off-line

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Het Mondzorgregister laat via een persbericht weten geen toekomst te zien voor de organisatie nu de verplichte bij- en nascholing eraan komt.

Met de verplichte bij- en nascholing in 2019 treden hoogstwaarschijnlijk allerlei veranderingen op. Gesproken wordt over de herregistratie in het BIG-register waarbij de deskundigheidsbevorderende activiteiten verplicht worden gesteld. Dit vereist dat de organisatie en de registratie voor het volgen van bij- en nascholing zeer waarschijnlijk een andere opzet gaan krijgen.

Offline per 19 mei

Ook heeft de wetgeving op het gebied van privacy (AVG) zijn weerslag op het Mondzorgregister. Het Mondzorgregister ziet geen toekomst weggelegd voor de organisatie en heeft besloten met ingang van 19 mei 'offline' te gaan.

Administratie leden

Tot 1 mei kunnen nog gegevens van cursussen opgenomen worden voor de leden. Voor de leden is het mogelijk om tot 19 mei de gegevens uit het Mondzorgregister op te slaan voor de eigen administratie. Iedereen die is aangesloten bij het Mondzorgregister ontvangt apart bericht met gegevens hoe het portfolio kan worden gedownload.

Bron: mondzorgregister


share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.