Skip to main content
main-content
Top

03-04-2018 | Tandheelkunde | Nieuws

Mondzorgregister gaat off-line

Het Mondzorgregister laat via een persbericht weten geen toekomst te zien voor de organisatie nu de verplichte bij- en nascholing eraan komt.

Met de verplichte bij- en nascholing in 2019 treden hoogstwaarschijnlijk allerlei veranderingen op. Gesproken wordt over de herregistratie in het BIG-register waarbij de deskundigheidsbevorderende activiteiten verplicht worden gesteld. Dit vereist dat de organisatie en de registratie voor het volgen van bij- en nascholing zeer waarschijnlijk een andere opzet gaan krijgen.

Offline per 19 mei

Ook heeft de wetgeving op het gebied van privacy (AVG) zijn weerslag op het Mondzorgregister. Het Mondzorgregister ziet geen toekomst weggelegd voor de organisatie en heeft besloten met ingang van 19 mei 'offline' te gaan.

Administratie leden

Tot 1 mei kunnen nog gegevens van cursussen opgenomen worden voor de leden. Voor de leden is het mogelijk om tot 19 mei de gegevens uit het Mondzorgregister op te slaan voor de eigen administratie. Iedereen die is aangesloten bij het Mondzorgregister ontvangt apart bericht met gegevens hoe het portfolio kan worden gedownload.

Bron: mondzorgregister


Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.