Skip to main content
main-content

12-10-2016 | Tandheelkunde | Nieuws

'Watch your back' app wint Hokwerda Award 2016

Laura van der Meer, student Tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam, wint de Hokwerda Award 2016. Zij bedacht de app ‘Watch your back’ voor het verbeteren van de werkhouding van de tandarts. De prijs bestaat uit de glazen Hokwerda Award en een cheque van van € 1.000,-.

Duurzaamheid in de mondzorg

De Hokwerda Award wordt eenmaal per jaar uitgereikt aan de student(e) tandheelkunde, die het beste idee heeft voor het verbeteren van de beroepsuitoefening en de arbeidsomstandigheden in de mondzorg. Daarbij ligt de focus op duurzaamheid. De Hokwerda Award is een initiatief van de KNMT, het UMCG en de VGT en werd uitgereikt door em. prof. drs. O. Hokwerda, tijdens het KNMT Studentencongres op 7 oktober 2016 in de Fabrique in Utrecht.

Bron: www.hokwerda-award.nl

Gerelateerd

Aanbevolen

2015 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Ergonomie

Binnen de ergonomie worden de begrippen ‘belasting’ en ‘belastbaarheid’ gehanteerd om risico-situaties op te sporen en te vermijden. Zowel wat betreft fysieke als psychische factoren kan sprake zijn van evenwicht of verstoring van de balans tussen de

Aanbevolen

01-06-2016 | Communicatie | Uitgave 3/2016

App tegen gaatjes Jong verstand wint Hokwerda Award

Afgelopen najaar heeft Nynke Tjeerdsma de Hokwerda Award 2015 gewonnen met een app die gaatjes bij kinderen helpt voorkomen. Nynke, studente Tandheelkunde uit Groningen, ontving de prijs voor duurzame mondzorg uit handen van de naamgever, prof.Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.