Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Nursing 12/2021

01-12-2021 | slimme brillen

Slimme brillen, wat we ermee kunnen

Auteur: Jeroen Wapenaar

Gepubliceerd in: Nursing | Uitgave 12/2021

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Slimme brillen: je leest er steeds vaker over. Ze zijn handig om collega’s mee te laten kijken met een handeling, of voor scholing. Maar kun je er nog meer mee? En welk soort brillen is geschikt voor welke toepassing?
Literatuur
1.
go back to reference Webinar over slimme brillen voor ziekenhuizen, mprove.nu/slimmebrillen. Webinar over slimme brillen voor ziekenhuizen, mprove.nu/slimmebrillen.
2.
3.
go back to reference mprove.nu/slimme brillen (BreakOut 2 SmartGlass op de OK) mprove.nu/slimme brillen (BreakOut 2 SmartGlass op de OK)
5.
go back to reference Digitale uitleg over de HoloLens in MMC op mprove.nu/slimmebrillen, als onderdeel van de webinar Slimme Brillen (Kies Breakout 1: Augmented Reality bij het trainen van covid-verpleegkundigen). Digitale uitleg over de HoloLens in MMC op mprove.nu/slimmebrillen, als onderdeel van de webinar Slimme Brillen (Kies Breakout 1: Augmented Reality bij het trainen van covid-verpleegkundigen).
6.
go back to reference De organisaties testten de brillen in het kader van het programma Anders werken in de zorg, een samenwerkingsverband van zorgorganisaties rond slimme zorgtechnologie voor de ouderenzorg. www.anderswerkenindezorg.nl. De organisaties testten de brillen in het kader van het programma Anders werken in de zorg, een samenwerkingsverband van zorgorganisaties rond slimme zorgtechnologie voor de ouderenzorg. www.​anderswerkeninde​zorg.​nl.
7.
go back to reference Alle onderzoeksresultaten van deze pilots staan in het rapport Expertise zonder Afstand (juni 2020, Vilans) op www.vilans.nl Alle onderzoeksresultaten van deze pilots staan in het rapport Expertise zonder Afstand (juni 2020, Vilans) op www.​vilans.​nl
10.
11.
go back to reference Interview voor ondersteuningsprogramma Waardigheid en Trots. Zie waardigheidentrots.nl, zoek op coronagolf met VR te lijf. Interview voor ondersteuningsprogramma Waardigheid en Trots. Zie waardigheidentrots.nl, zoek op coronagolf met VR te lijf.
Metagegevens
Titel
Slimme brillen, wat we ermee kunnen
Auteur
Jeroen Wapenaar
Publicatiedatum
01-12-2021
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Nursing / Uitgave 12/2021
Print ISSN: 1381-5911
Elektronisch ISSN: 2468-1431
DOI
https://doi.org/10.1007/s41193-021-0178-5

Andere artikelen Uitgave 12/2021

Nursing 12/2021 Naar de uitgave

Zorgfoto van de maand

Leger springt bij

Nursing Challenge

Levercirrose

Nursing Challenge

Statines