Skip to main content
main-content

Proefabonnement BSL Bijzijn XL

De zorg verandert en dat heeft grote gevolgen voor uw vak. BSL BijZijn XL helpt u om goed met die veranderingen om te gaan. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen. Het gemak van nascholingspunten halen op momenten dat het u uitkomt.

Het proefabonnement BSL BijZijn XL bevat één kennistoets, zodat u BijZijnXL kan uitproberen. 
Na een succesvolle afronding van de toets worden de nascholingspunten aan uw dossier toegevoegd en ontvangt u een certificaat. 

Zo kunt u met een particulier abonnent tot 20 nascholingspunten per jaar behalen.
Ruim 5.500 collega’s zijn u voorgegaan in het halen van nascholingspunten met de online toetsen van BSL BijZijn XL.


              Probeer nu een proefabonnement uit

Ik neem toch liever een compleet abonnement

Onze productaanbevelingen

Proefabonnement BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden. Met BijZijnXL proefabonnement krijgt u toegang tot één kennistoets en ontvangt u bij het behalen van deze toets uw accreditatie.  

  • BSL Bijzijn XL, Proefabonnement: 0 €

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.