Skip to main content
Top

21-03-2016 | Podotherapie | Congres | Nieuws

NVvDP organiseert multidisciplinair congres De complexe diabetische voet

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Op 22 april 2016 organiseert de NVvDP (Nederlandse Vereniging van Diabetes Podotherapeuten) in samenwerking met de werkgroep Diabetische Voet van de NVvV (Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie) een multidisciplinair congres gericht op de complexe diabetische voet.

Doel van dit congres is multidisciplinair samenwerken bevorderen, expertise delen en uitdragen en inzicht verkrijgen in andere behandelmethodieken. Diverse sprekers benaderen de problematiek van de complexe diabetische voet en lichten de werkwijze toe. Er is aandacht voor implementatie van de NIV-richtlijn DM-voet. Tevens wordt er uitgebreid ingegaan op diagnostiek en diverse chirurgische interventies. In de middag zijn er diverse workshops. Het congres richt zich op alle zorgprofessionals die deel uit maken van voetenteams, maar is ook nuttig voor andere disciplines die te maken hebben met de zorg of behandeling van de diabetische voet. Locatie voor het congres is Boeren Medical (Hercules 22, 5126 RK Gilze). 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 april via www.aanmelder.nl. Voor mee info: secretariaat@diabetespodotherapeut.nl

Voorlopig programma

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.