Skip to main content
main-content
Top

07-10-2017 | Podotherapie | Nieuws

Kevin Kirby moedigt Nederlandse podotherapeuten aan om toe te werken naar een 'full scope'-praktijk


De Amerikaanse podotherapeut Kevin Kirby (DPM) moedigt Nederlandse podotherapeuten aan om verder toe te werken naar een 'full scope'- praktijk, zoals dat in Amerika heet. Dat zei hij na afloop van het najaarscongres van de NVvP op 22 september 2017. De Nederlandse podotherapeut heeft volgens hem een uitstekende fundering gelegd en is bezig zich goed te profileren. De ervaring is dat het de patiëntenzorg ten goede komt, als de podotherapeut ook bevoegdheden heeft om bijvoorbeeld röntgenfoto's aan te vragen, mobiele total contact casts en medicijnen voor te schrijven of chirurgische ingrepen te kunnen doen. 

Zie hieronder zijn take home message voor de Nederlandse podotherapeuten. 
Video Podosophia (druk na het openen van het scherm op het driekhoekje om de video te starten).


Onze productaanbevelingen

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Beeldrechten