Skip to main content
main-content
Top

12-05-2015 | Nieuws

Verpleegkundige Annet Jongbloed wint Peter Koopman Award

Verpleegkundige Annet Jongbloed heeft de Peter Koopman Award gekregen. Dit is een prijs die de Dimence Groep in Deventer jaarlijks uitreikt aan een verpleegkundige die een voortrekkersrol vervult om de verpleegkunde binnen de GGZ verder te professionaliseren.

De jury roemd Jongbloeds 'tomeloze inzet en doorzettingsvermogen om collega’s te leren kennen, instrueren, motiveren en stimuleren om de zorg voor onze patiënten op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau te brengen.'

De Peter Koopman Award werd op 12 mei uitgereikt tijdens het jaarlijkse symposium van de Dimence Groep voor verpleegkundigen en verzorgenden. Karin de Grote, sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij de Dimence Groep en jurylid: “Annet Jongbloed vervult in de klinische ggz een voortrekkersrol in het realiseren van een passend therapeutisch milieu. Ze zette zich in voor het therapieaanbod binnen de kliniek en het onderbouwen van het therapeutisch effect van een verblijf.”

Vakgroep Verpleging & Verzorging

Het symposium is georganiseerd door de vakgroep Verpleging & Verzorging van de Dimence Groep. Deze vakgroep heeft de functie van adviesraad en levert daarnaast een bijdrage aan het professionaliseringsproces van verpleegkundigen en verzorgenden. De vakgroep zet zich in om invloed uit te oefenen op alle niveaus binnen de Dimence Groep om de kwaliteit van de zorgverlening en de professionalisering van de verpleegkundigen en verzorgenden van de Dimence Groep te bevorderen.

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.