Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2008 | aansprakelijkheid | Uitgave 12/2008

Tandartspraktijk 12/2008

Mondhygiëne in het wortelkanaal

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2008
Auteur:
J. M. Kreyns
Belangrijke opmerkingen
tandarts

Samenvatting

De primaire preventie van allerlei mondaandoeningen en de secundaire en tertiaire preventie van parodontale problemen en van cariës, behoren tot het deskundig-heidsgebied van de mondhygiënist. Hij of zij voorkomt dus zo mogelijk mondziekten, diagnosticeert parodontale aandoeningen en cariës om verergering ervan te voorkomen en probeert tegen te gaan dat die twee ziektes zich opnieuw voordoen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2008

Tandartspraktijk 12/2008 Naar de uitgave

implantologie

De nieuwe ziekte

TP selectief

mondheelkunde

congresaankondiging

Adhesieve restauraties