Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: Skipr 9/2014

01-09-2014 | Round table

Gezonde voeding verdrijft opgewarmde prak

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Skipr | Uitgave 9/2014

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Voedsel kan ziek én beter maken. Eten speelt daarom een belangrijke rol in de zorg. Bestuurders en specialisten over preventie, tafeltje-dekje en bonussen voor organisaties met een gezonde keuken.
Metagegevens
Titel
Gezonde voeding verdrijft opgewarmde prak
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-09-2014
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Skipr / Uitgave 9/2014
Print ISSN: 1876-8695
Elektronisch ISSN: 2211-8772
DOI
https://doi.org/10.1007/s12654-014-0147-6

Andere artikelen Uitgave 9/2014

Skipr 9/2014 Naar de uitgave

Teamwork – Guus van Weelden en Ariëtte van Reekum

‘We zijn doeners en doorpakkers’