Skip to main content
main-content
Top

30-04-2014 | Nieuws

Genomineerden voor de Anna Reynvaan Studentenprijs bekend

De jury van de Anna Reynvaan Studentenprijs heeft 3 studenten verpleegkunde genomineerd voor de AR Studentenprijs. Deze prijs is voor het beste artikel van hbo-v studenten over het thema van de Anna Reynvaan Lezing. Dit jaar is het thema Shared Decision Making.

De winnaar van de Studentenprijs mag met een andere student deelnemen aan een internationaal congres over Shared Decision Making. De nominaties zijn dit jaar de volgende:

 

Presentaties genomineerden

Op donderdagmiddag 22 mei wordt de prijs uitgereikt in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Donderdagochtend presenteren Lisette Bijma, Lianne van Meijeren en Gerrinda Hoogendoorn hun inzending. Ook de genomineerden voor de Anna Reynvaan Praktijkprijs en de Anna Reynvaan Wetenschapsprijs presenteren hun inzendingen.

Meer info

Meer informatie over de Anna Reynvaan Lezing

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.