Skip to main content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: TvV Tijdschrift voor Verzorgenden 6/2023

01-11-2023 | Artikel

Eten met IDDSI

Auteur: Rhijja Jansen

Gepubliceerd in: TvV Tijdschrift voor Verzorgenden | Uitgave 6/2023

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Mensen met dysfagie (slikproblemen) hebben vaak een aangepast dieet, zodat ze zich niet verslikken. Met IDDSI wordt duidelijk welk niveau van consistentie (dichtheid) van voeding de cliënt aankan. …
Metagegevens
Titel
Eten met IDDSI
Auteur
Rhijja Jansen
Publicatiedatum
01-11-2023
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvV Tijdschrift voor Verzorgenden / Uitgave 6/2023
Print ISSN: 0921-5832
Elektronisch ISSN: 2468-1350
DOI
https://doi.org/10.1007/s41183-023-1401-z

Andere artikelen Uitgave 6/2023

TvV Tijdschrift voor Verzorgenden 6/2023 Naar de uitgave

Vraag & Antwoord

Vraag & antwoord

Column Redactieraad

Even de weg kwijt