Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Interview | Uitgave 1/2018

TPO - De Praktijk 1/2018

Eigen regie voor patiënten

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2018
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Sietsche van Gunst
Kernredactielid TPO De Praktijk
Marjan Veltman is verpleegkundige (n.p) en gezondheidswetenschapper Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf VVConsult als projectleider, docent en adviseur eerstelijnszorg

Samenvatting

‘Persoonsgerichte zorg? Dat doen we al lang’ is een vaak gehoorde opmerking als het onderwerp ter sprake komt. Toch kan het anders en beter, vindt Marjan Veltman. Zij was samen met Ilonka Brugemann projectleider Persoonsgerichte zorg, een project van InEen en het NHG. Marjan vertelt over haar ervaringen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

TPO - De Praktijk 1/2018 Naar de uitgave

Educatie

Artrose

Journaal

Journaal