Skip to main content
Top

31-10-2013 | Nieuws

Eenvoudig en snel composiet

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Dr Newton Fahl deelt zijn eenvoudige en voorspelbare techniek voor een directe composietrestauratie op een tand die van vorm moet veranderen.

Dr Newton Fahl deelt zijn eenvoudige en voorspelbare techniek voor een directe composietrestauratie op een tand die van vorm moet veranderen. In deze video neemt Dr Fahl u stap voor stap mee door het hele proces van voorbereiden tot afwerken en het polijstproces. Deze uitstekende presentatie staat bol van de tips en trucs om u te helpen de natuur na te bootsen en een mooi eindresultaat af te leveren.

Bekijk de video hier

Uitwaaien

Dr. Newton Fahl spreekt op zaterdag 23 november tijdens de Masters of Masters in Esthetic Dentistry 2013 in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee. Tijdens dit tweedaags congres wordt de volledige restauratie van het gebit bekeken vanuit verschillende gezichtspunten. Tussen de presentaties door kunt u uitwaaien op het strand en bij het haardvuur bijpraten met collega’s. Een unieke bijeenkomst die u als gewaardeerde collega niet mag missen!

Meer informatie en inschrijven

Auteur(s): Adri van Beelen

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.