Skip to main content
main-content
Top

31-10-2013 | Nieuws

Eenvoudig en snel composiet

Dr Newton Fahl deelt zijn eenvoudige en voorspelbare techniek voor een directe composietrestauratie op een tand die van vorm moet veranderen.

Dr Newton Fahl deelt zijn eenvoudige en voorspelbare techniek voor een directe composietrestauratie op een tand die van vorm moet veranderen. In deze video neemt Dr Fahl u stap voor stap mee door het hele proces van voorbereiden tot afwerken en het polijstproces. Deze uitstekende presentatie staat bol van de tips en trucs om u te helpen de natuur na te bootsen en een mooi eindresultaat af te leveren.

Bekijk de video hier

Uitwaaien

Dr. Newton Fahl spreekt op zaterdag 23 november tijdens de Masters of Masters in Esthetic Dentistry 2013 in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee. Tijdens dit tweedaags congres wordt de volledige restauratie van het gebit bekeken vanuit verschillende gezichtspunten. Tussen de presentaties door kunt u uitwaaien op het strand en bij het haardvuur bijpraten met collega’s. Een unieke bijeenkomst die u als gewaardeerde collega niet mag missen!

Meer informatie en inschrijven

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.